Payrolling

FINPA is specialist in payrolling voor uw organisatie
Payrolling

Specialist in Payrolling

FINPA is een deskundige partner op het gebied van payrolling en salarisadministratie. Zo kunt u ondernemen zonder zorgen en vergroot u de flexibiliteit van uw organisatie.

Bij payrolling nemen wij uw personeel op papier in dienst en worden juridisch werkgever. Wij nemen dus de arbeidsrechtelijke risico’s van u over en alle administratieve handelingen, zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures, salarisadministratie en de verwerking van cao- en wetswijzigingen.

In de praktijk

Payrolling

Er verandert echter niks op de werkvloer: u blijft verantwoordelijk voor het aannemen van nieuwe medewerkers, de hoogte van het salaris, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en andere aangelegenheden die voor de interne gang van zaken binnen het bedrijf en voor de medewerkers van belang zijn.

Met payrolling weet u zeker dat u alle benodigde kennis in huis haalt. Door in Nederland personeel in dienst te nemen verdrievoudigt namelijk het aantal wetten en regels waarmee u als ondernemer te maken krijgt. Ook de personele “rompslomp” nemen we u uit handen.

Interesse in een vrijblijvende offerte?

Scherpe, specifiek op uw situatie afgestemde prijzen.
Neem even contact met ons op.